Els nostres Valors 

El mètode d'ensenyament que he desenvolupat es basa en l'educació i la transmissió dels coneixements a través dels canals sensitius: olfacte, tacte, gust, oïda i la perceptibilitat, a fi de facilitar un aprenentatge natural, ple i perdurable. Aconseguint així l'alliberament de la ment.
He integrat els principis sota els quals es traspassava la informació antigament, quan les persones, tot i que ara les podriem considerar analfabetes, assimilaven i absorvien grans i innumerables coneixements directament de la Natura, i de l'entorn on vivien en harmonia.

Apostem, sempre que es pugui, per les formacions presencials.
Creiem fermament que l'involucració dels sentits afavoreix un aprenentatge ric i durader en el temps. Així com que fer-ho desde el cor i no desde el cap, és el més recomanable.
Estem decidides a no deixar perdre la transmissió de la Saviesa Ancestral de les Trementinaires.

Per això, ens estem adaptant a les noves tecnologies. 
El nostre objectiu és poder arribar al major nombre de persones possibles.
Informa't sobre les possibilitats de fer els nostres cursos online o en diferit. Treballa desde casa al teu ritme d'una manera que t'arribi al cor. Organitza't el teu temps com vulguis, i no deixis escapar la oportunitat de conèixer millor les plantes medicinals, comestibles, i màgiques del teu entorn;  i les seves propietats, usos i aplicacions possibles.