Qui soc?

 

Em dic Olga Domingo, besnéta de Concepció Tarrés Tarrés, i soc descendent de Trementinaires, nascudes a Ossera, concretament a “Cal Negre".

 

Soc transmissora dels seus coneixements, costums i maneres de viure. Tots ells basats en l’autosuficiència, el respecte per la natura, la cura pròpia i en un creixement personal en harmonia amb la nostra gran mestra: La Mare Terra

 

Gràcies al llegat de les meves avantpassades, a la curiositat, l’escolta i l’observació activa, i molts anys de formació, he adquirit els coneixements necessaris sobre l’entorn natural, les plantes medicinals, i els seus usos i aplicacions.

 

El mètode d’ensenyament que he desenvolupat es basa en l’educació a través dels canals sensitius: olfacte, tacte, gust, vista, oïda i la perceptibilitat, a fi de facilitar l’aprenentatge natural i l’alliberament de la ment: un aprenentatge ple i perdurable. 

 

He integrat els principis sota els que s’aprenia antigament, quan les persones,  que potser ara considerariem “analfabetes”,  assimilaven i absorbien grans i innumerables coneixements directament de la naturalesa i dels fenòmens de l’entorn on vivien en harmonia. 

 

Les trementinaires eren valuoses recipients d’aquests coneixements, i jo, Olga Domingo, he adoptat a la meva vida i traslladat als temps actuals aquest modus vivendi.  Per tal d’equilibrar la ment, l'ànima i el cor, perquè aquesta manera d’aprendre i de créixer sigui vertadera, il·lusionant i ajudi a complir la missió de recuperar la saviesa dels nostres avantpassats.

 

Una mica més de mi...

El contenido de Youtube no puede mostrarse debido a tu configuración de cookies actual. Para ver el contenido, haz clic en “Mostrar contenido” para consentir la transferencia de los datos necesarios a Youtube y habilitar este servicio. Puedes consultar más información en nuestra [Política de privacidad]/politica-de-privacidad/. En caso de que cambies de opinión, puedes revocar tu consentimiento en cualquier momento a través de la configuración de cookies.

Mostrar contenido

Gràcies a la meva experiència, a que sóc una persona de confiança i propera, centrada en els meus objectius i amb ganes de seguir fent el que faig, transmetre sabiesa a partir de l’amor i la vibració dels sentits, tinc el plaer de treballar i compartir amb una gran cantitat de clientes i companyes increïbles i fantàstiques.